tomis energy
tomisenergy   Produse
salopeta   Despre noi
unitate protejata   Unitate protejata
TomisEnergy   Contactati-ne!
echipament   Webmail
echipamente   OFERTA COMPLETA
 
produs
produs1
produs2
produs2
produs4
tomis energy

Catalog
Diverse
Imbracaminte de lucru
Incaltaminte
Lucru la Inaltime
Protectia Capului
Protectia Mainilor
Protectie respiratorie
Sorturi, burtiere
Alte produse

Cauta:     

** se poate cauta dupa:
 • cod produs
 • denumire produs

 • rohosting
   
  - Societatea comerciala TOMIS ENERGY SRL s-a infiintat la inceputul anului 2006.
  - Incepand cu anul 2007 societatea a decis diversificarea domeniilor de activitate, extinzandu-se in domeniul comercializarii de echipamente de protectie( in special din import), produse la care exista un excelent raport pret/calitate, adaosurile comerciale practicate fiind foarte reduse, fapt ce ne-a permis castigarea unei cote importante din piata locala si nationala de profil.

  - Valorile cele mai de pret ale societatii sunt resursele umane si clientii, prin stimularea si valorificarea eficienta a primelor urmand a obtine un grad cat mai mare de satisfacere a celor din urma, insa tine cont si de toate celelalte componente ale mediului de afaceri( furnizori, comunitatea in care isi desfasoara activitatea, protectia mediului inconjurator, cadrul legislativ in vigoare, etc).

  - Societatea, dupa modelul afacerilor de succes din intreaga lume, are implementat un cod etic propriu dupa care isi ghideaza intreaga sa activitate.
  - In ianuarie 2008 societatea a dobandit statutul de unitate protejata , in conformitate cu prevederile Legii 448/2006.
  - Totodata, in prezent societatea noastra desfasoara etapele necesare pentru implementarea unui sistem de management al calitatii, in vederea certificarii profesionalismului si seriozitatii acestei companii.

  Copyright 2007-2019