tomis energy
tomisenergy   Produse
salopeta   Despre noi
unitate protejata   Unitate protejata
TomisEnergy   Contactati-ne!
echipament   Webmail
echipamente   OFERTA COMPLETA
 
produs
produs1
produs2
produs2
produs4
tomis energy

Catalog
Diverse
Imbracaminte de lucru
Incaltaminte
Lucru la Inaltime
Protectia Capului
Protectia Mainilor
Protectie respiratorie
Sorturi, burtiere
Alte produse

Cauta:     

** se poate cauta dupa:
 • cod produs
 • denumire produs

 • rohosting
   

  1. Ce este o unitate protejata?
  Unitatea protejata este o societate comerciala care ofera locuri de munca speciale pentru persoane cu handicap, persoane care altfel isi gasesc extrem de greu o ocupatie platita.
  2. De ce sa alegi ca furnizor o unitate protejata?
  Cumparand servicii sau produse de la o unitate protejata entitatile ( autoritati si institutii publice, societati comerciale, regii autonome, societati nationale) cu peste 50 de salariati pot evita costurile suplimentare generate de prevederile art 77 ale Legii 448/2006, art. 3, litera b) specificand in mod expres aceasta optiune pentru entitatile in cauza.

  Download legea 448 din 2006 ( aprox. 320 KBytes )
      Autorizatie de functionare       Tomis Energy este o societate comerciala, infiintata in anul 2006, care a dobandit statutul de unitate protejata inca din anul 2008. Oferim spre comercializare echipamente de protectie la cele mai bune preturi, salopete, bocanci, manusi, pantofi, cizme, la cele mai bune preturi.

  Avand in vedere statutul de unitate protejata, Tomis Energy ofera locuri de munca speciale pentru persoanele cu handicap, oferindu-le acestora diferite oportunitate de integrare atat pe piata muncii, cat si in comunitate.

  Copyright 2007-2015 Creeat de Rohosting